Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk N59 Nieuwerkerk

Toegevoegd: 15-10-2017, 20.11 uur
Er is een traumahelikopter ter plaatse geweest.
Er is een traumahelikopter ter plaatse geweest.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWERKERK - Bij een ongeval op de N59 ter hoogte van Nieuwerkerk zijn zondag een auto en motor tegen elkaar gebotst. Er is een traumahelikopter ter plaatse geweest.


Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur ter hoogte van hectometerpaaltje 18,5. Twee ambulances en een traumahelikopter werden ingezet. De weg werd in beide richting afgesloten. Er stonden al voor het ongeluk lange files op de N59, vooral Zeeland uit, richting knooppunt Hellegatsplein, maar door de nasleep van het ongeluk werden die files nog veel langer.

De traumahelikopter is geland op de parallelweg. Die was daarom korte tijd afgesloten. Na het vertrek van de traumahelikopter werd de parallelweg weer vrijgegeven. Het slachtoffer, vermoedelijk de motorrijder, is met onbekend letsel afgevoerd naar een ziekenhuis. De politie heeft sporenonderzoek verricht waarna de voertuigen zijn weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin (17-10-2017 om 08:40)
Hoi Rust, Fijn dat je de moeite neemt om te reageren. Ook fijn dat het niet jouw vader is die in het ziekenhuis ligt. Bedankt voor je medeleven. Groeten, Kevin, de zoon van de motorrijder
wim (17-10-2017 om 07:25)
Wat zijn er dit afgelopen weekeind toch veel ongelukken gebeurd ,wij zaten ook in een file als je dan ziet hoe sommige auto der eigen gewoon der eigen tussen rijden waardoor die daar achter komt behoorlijk moet remmen wat vele malen te zien was dan vraag je toch om ellende wat is afstand toch belangrijk waar enige mensen geen rekening houden
Anoniem (16-10-2017 om 08:02)
Een ongeluk is iets waar niemand voor kiest. Sterkte gewenst aan de slachtoffers van dit ongeval! @ Rust, de auto "rijders" waren nog veel actiever hoor....
rust . (15-10-2017 om 20:59)
ja, motorrijders waren weer actief vandaag.... dus ook weer een paar het ziekenhuis in! Ze leren het nooit !!!! De racers !!
Cookie-instellingen beheren