Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Keukenbrand Sint-Maartensdijk snel geblust

Toegevoegd: 16-10-2017, 00.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Zondagavond is de brandweer uitgerukt voor een keukenbrand bij het woonzorgcentrum Maartenshof in Sint-Maartensdijk.


De brandmelding kwam even na half negen binnen. De brandweer schaalde als snel op naar een middelbrand. Brandweervoertuigen uit Sint-Maartensdijk en Stavenisse kwamen ter plaatse. Volgens de brandweer was er brand uitgebroken in de keuken van het woonzorgcentrum. De brand was snel onder controle. Het hulpverleningsvoertuig van Sint-Annaland is ter plaatse gekomen om de rookverdrijver ter plaatse te brengen om de rook uit het zorgcentrum te blazen.

Een rapid responder van de ambulancedienst kwam ter plaatse om een persoon na te kijken die na controle niet mee naar het ziekenhuis hoefde. Over de oorzaak en de schade van de brand is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750