Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger gewond na val met scooter

Toegevoegd: 16-10-2017, 11.31 uur
De man is voor controle naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
De man is voor controle naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Een 49-jarige man uit Middelburg is vanmorgen bij 's-Heer Hendrikskinderen gewond geraakt na een val met zijn scooter.


Het ongeval vond rond 07.15 uur plaats op de Nieuwe Rijksweg. Volgens de politie was de man onderweg naar zijn werk toen hij door nog onbekende oorzaak ten val kwam.

Er werd na de melding ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze hoefde niet ter plaatse te komen. De man is voor controle naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (17-10-2017 om 07:16)
het word weer herfst de blaadjes vallen, de weg is vaak nat, dit is een heerlijk recept voor gladde wegen en helaas zijn het de brommer en motorijders die hier als eerste de narigheid van ondervinden. 1 tip, ziet u dat bladeren liggen en is de weg nat, pas uw snelheid aan en rij (zeker in de bochten) met u voeten er naast zodat u nog iets kunt opvangen, maar 9 vd 10 keer ben je gewoon te laat en lig je al op je snuffert voor je ook maar iets kunt doen dus let op bladeren op de weg
C.J.H. Brouwer (16-10-2017 om 12:02)
Wellicht in botsing gekomen met een tegemoet komende fietser of scooter want dat is hier een ware plaag voor de deur. Fietsers, scooters e.d. die vanuit Goes komen behoren t.h.v. de afslag naar Wolphaartsdijk gebruik te maken van het fietstunneltje onder het kruispunt om dan aan de goede kant richting 's-Heer Arendskerke te rijden. Alleen wordt dat vergeten en gaan ze tegen het verkeer in en steken ze pas over t.h.v. de bushalte en er rijden er zelfs door tegen het verkeer in tot de dorpskern van 's-Heer Arendskerke. Er liggen verscheidene uitritten en zelf heb ik ook meerdere malen bijna een fietser of scooter op de motorkap gehad Er gaan een keer serieus gewonden vallen als dat zo doorgaat en zeker als de donkere dagen weer beginnen.
Cookie-instellingen beheren