Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drugsdealer aangehouden in Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 17-10-2017, 17.15 uur
Drugsdealer aangehouden in Sint-Maartensdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Naar aanleiding van diverse klachten van drugsoverlast op de Markt in Sint Maartensdijk heeft de politie maandagmiddag een drugsdealer op heterdaad betrapt toen hij cocaïne verkocht aan een klant.


Agenten zagen rond 17.30 uur een drugsdeal plaatsvinden tussen de twee personen. In eerste instantie werd de koper aangehouden en daarna werd ook de dealer opgepakt. Het gaat om een 42-jarige man uit Sint-Maartensdijk.

In zijn auto werd een hoeveelheid cocaïne en hennep aangetroffen. Naar aanleiding van de aanhouding is er door de agenten ook nog een huiszoeking gedaan in een woning in de Wilhelminastraat in Sint Maartensdijk. Daar werd een plastic tas met hennep aangetroffen. In de woning is niemand aangehouden.

De drugsdealer is aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex in Breda. Daar is hij gehoord en na het afleggen van een verklaring is de man vandaag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren