Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij ongeluk oprit A58

Toegevoegd: 18-10-2017, 00.20 uur
De bestuurster van de auto is afgevoerd per ambulance. De bestuurster van de auto is afgevoerd per ambulance.
De bestuurster van de auto is afgevoerd per ambulance.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Tussen 's-Heer Arendskerke en Heinkenszand is dinsdagavond laat een vrouw gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.


Het slachtoffer raakte rond 22.45 uur van de weg toen ze vanaf de Sloeweg (N62) de A58 op wilde rijden. In de bocht bij knooppunt Stelleplas reed de vrouw met haar personenauto tegen de paal van een verkeersbord. Hierdoor ontstond flink wat schade.

Een toevallig passerende berger van De Moor verleende eerste hulp. Een ambulanceteam heeft de vrouw voor nader onderzoke overgebracht naar het ziekenhuis. Hierna heeft de berger de auto getakeld. De politie en Rijkswaterstaat zorgden er samen voor dat het verkeer veilig kon passeren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (18-10-2017 om 17:38)
De meeste rijscholen doen hun best, Peet. Maar het echte rijden leer je zonder de instructeur naast je. En sommigen leren het dan inderdaad nooit, kunnen geen bocht nemen, houden zich totaal niet aan de snelheid (+of-), houden net als vroeger op de fiets de telefoon in de hand, geven geen richting aan bij het verlaten van de rotonde. En vooral dat laatste gebeurt in Zeeland zo gigantisch veel, echt vaker dan in de rest van het land.
Peet (18-10-2017 om 13:30)
Invoegen hebben ook veel mensen moeite mee, gaan met 30 de snelweg op of mensen verwachten dat iedereen aan de kant gaat van de rechterbaan op de snelweg omdat er iemand met 60 wil invoegen zoiets.. Snap niet wat de rijscholen mensen leren tegenwoordig
Cookie-instellingen beheren