Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Ernstig ongeluk auto-vrachtwagen N258 Axel

Toegevoegd: 18-10-2017, 09.41 uur - Update: 18-10-2017, 10.36 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Op de Langeweg (N258) tussen Axel en Hulst is vanochtend een ernstig verkeersongeval gebeurd. Twee mensen raakten bekneld.


Rond kwart voor acht kwamen een personenauto en een vrachtwagen frontaal met elkaar in botsing tussen de rotonde Drieschouwen / Kinderdijk en de kruising met de Derde Verkorting bij Absdale. Door de klap belandde de vrachtwagen, welke geladen is met levensmiddelen, in een sloot. De beide chauffeurs moesten door de brandweer worden bevrijd.

De twee gewonden waren rond 08.30 uur beiden uit hun voertuig en konden na behandeling ter plekke door de ambulancedienst en het team van de Rotterdamse traumahelikopter worden overgebracht naar een ziekenhuis.

Na het ongeluk werd de weg ter plekke volledig afgesloten. Een deel van de Langeweg was rond 10.30 uur nog steeds dicht. De afsluiting gaat vermoedelijk ook nog wel even duren.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fraas (25-4-2018 om 11:59)
Ik ben de chauffeur van de betrokken vrachtwagen. We zijn ruim een half jaar verder. Heb nog een aantal operaties voor de boeg en bega een pijnlijke weg in de hoop nog eens normaal te kunnen lopen. Heb nu pas voor het eerst de reacties hier durven lezen en schrik er een beetje van!! Iedereen die het voor de golf coureur opneemt” LAAT JE OPNEMEN WANT JE SPOORT NIET”, volgens de Berger stond er 170 op zijn teller en hij heeft geprobeerd dwars door me heen te rijden. Gezeik over vrachtvervoer!! Ik probeer gewoon mijn rekeningen te betalen en jullie willen toch iets kunnen kopen in de winkels daar maar don. Goede chauffeur jongen!!! Goed in het kapot maken van mijn leven.
T (22-10-2017 om 17:57)
Oordelen en veroordelen is dat al wat jullie kunnen? Als je van de situatie niets afweet, hou dan je mond. En er zijn 18 jarigen waar ik liever bij in de auto stap dan menig zogezegd ervaren chauffeur. Tegenwoordig kun je je rijbewijs al halen met 17 jaar, dus als 18 jarige kun je al heel wat uurtjes autorijden achter de rug hebben.
B (20-10-2017 om 08:49)
Jean, toch wel interessant dat je als "autokenner" het verschil tussen een Golf 5 V6 (de R32) en een standaard 1.6 model niet ziet. De opmerking dat deze 18 jarige in een overmaatse auto rijdt slaat volledig de plank mis.
Jean (19-10-2017 om 12:20)
Tja goed chauffeur!?!? Naar mijn bescheiden mening als autokenner, was het een VW Golf V6, of met andere woorden een GTI. Als achttienjarige een "overmaatse" auto, want als je pas een rijbewijs heb, denk ik niet dat je al een zo "goede chauffeur" ben.. En zoals hieronder reeds gezegd werd, de ordehandhavers zijn wél laks, op gebied van het krankzinnige gedoe op de weg aan te pakken in Oost Zeeuws-Vlaanderen. Met héél véél doden en zwaargewonden tot gevolg. De lijst is al héél lang!!! I rest my case.
Sam (18-10-2017 om 20:53)
Gisterenmiddag mijn vrouw opgehaald in Heikant vanuit Axel. Dit was rond half vijf. Ruim voor mij reed er een bulkwagen. 2 maal werd er ingehaalde wat net goed ging. ik werk in Zelzate en als ik vroege dienst heb dan wel wil je niet weten hoeveel er rond 5 u15 op de tractaatweg er word ingehaald>
Johan (18-10-2017 om 20:12)
Anoniem (18-10-2017 om 12:54) Er worden de laatste tijd erg veel mensen onwel tijdens het rijden oké is het nu weer goed!?