Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
113 files van totaal 408 km

Ernstig ongeluk auto-vrachtwagen N258 Axel

Toegevoegd: 18-10-2017, 09.41 uur - Update: 18-10-2017, 10.36 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Op de Langeweg (N258) tussen Axel en Hulst is vanochtend een ernstig verkeersongeval gebeurd. Twee mensen raakten bekneld.


Rond kwart voor acht kwamen een personenauto en een vrachtwagen frontaal met elkaar in botsing tussen de rotonde Drieschouwen / Kinderdijk en de kruising met de Derde Verkorting bij Absdale. Door de klap belandde de vrachtwagen, welke geladen is met levensmiddelen, in een sloot. De beide chauffeurs moesten door de brandweer worden bevrijd.

De twee gewonden waren rond 08.30 uur beiden uit hun voertuig en konden na behandeling ter plekke door de ambulancedienst en het team van de Rotterdamse traumahelikopter worden overgebracht naar een ziekenhuis.

Na het ongeluk werd de weg ter plekke volledig afgesloten. Een deel van de Langeweg was rond 10.30 uur nog steeds dicht. De afsluiting gaat vermoedelijk ook nog wel even duren.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (18-10-2017 om 19:36)
Allereerst sterkte voor de slachtoffers. En de Hulpverleners want die moeten er heen, niet wetend wat voor ergs ze weer tegenkomen . Wie hier schuld aan is, zal wel uitgezocht worden. Maar er zijn er nu al die weten waar het aan lig, zoals het lig aan deze weg. Grote onzin, het is een overzichtelijke weg. alleen moet je je aan de snelheid houden en het is verboden om in te halen.
JP (18-10-2017 om 19:30)
En ja...! Alweer! De zoveelste in de laatste jaren. Beste Don, wat cowboyverhalen betreft..., geen idee waar jij rondrijd? In ieder geval is het in vergelijking met 30 jaar geleden, WEL een "cowboy-toestand" geworden in Zeeuws-Vlaanderen. En de eerste die ik daarbij, vooral in de regio Hulst met de vinger wijs, is de politie. Als er inderdaad een beetje hardhandiger zou opgetreden worden(als er klachten worden ingestuurd), zou het misschien zo geen vaart lopen. En een "goed chauffeur"!?!? Dat word je pas met ervaring, en sorry..., maar op 18 heb je dat echt nog niet! Daarom een schreeuw naar de ordehandhavers, DOE ER WAT AAN!!! Mijn medeleven naar de slachtoffers, hulpverleners en familie.
chuckles (18-10-2017 om 18:12)
#Don Dat je als 18-jarige al bekend staat als een goede chauffeur lijkt me ook nogal kort door de bocht. Ervaren allerminst. Maar goed de jongeman moet dus naar alle grenzende waarschijnlijkheid een been missen. Als ik deze (nieuwe?) golf zo zie, denk ik dat op deze dodenweg er nog engeltje op zun schouder zat
Ricke (18-10-2017 om 17:49)
Hans: waartussen? Het is een tweebaansweg zonder middenberm! Moet je de automobilist tegen zichzelf gaan beschermen? Ja, dus....
Ronald (18-10-2017 om 16:47)
Iedereen maakt zich druk over wat de oorzaak wel eens zou kunnen zijn, men zou zich beter druk maken om de slachtoffers en hun familie en de hulpverleners die er bij betrokken waren. Het is al erg genoeg zo. Allen veel sterkte gewenst.
B.B. (18-10-2017 om 16:23)
@ Don: goede chauffeur??? 18 jaar en 10 jaar rijervaring (uiteraard op de playstation). Hoop dat de vrachtwagenchauffeur zijn werk weer kan doen! @kees: het zijn de mensen die de wegen onveilig maken, hardrijders en telefoneren en uiteraard op je 18e al tientallen jaren rijervaring hebben. De meeste zware ongevallen zijn opvallend genoeg wel vaak de jonge bestuurders die denken dat ze onschendbaar zijn. Eisen voor de rijexamens veranderen en ze eerst genoeg levenservaring laten opdoen en meedraaien op de eerste hulp? Ze rijden als zotten hier in Zeeuws Vlaanderen!
Cookie-instellingen beheren