Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 109 km

Man mishandelde vrouw drie jaar lang

Toegevoegd: 18-10-2017, 11.40 uur
Man mishandelde vrouw drie jaar lang
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft dinsdag in de gemeente Terneuzen een man aangehouden die zijn partner drie jaar lang zou hebben mishandeld.


De 33-jarige man werd dinsdagmiddag in zijn woning aangehouden nadat zijn vrouw aangifte had gedaan. Zij zou drie jaar lang regelmatig door de man zijn mishandeld.

De man is opgepakt op verdenking van huiselijk geweld. Er is inmiddels een huisverbod van kracht en de verdachte mag zijn woning voorlopig niet meer betreden. Hij zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (18-10-2017 om 17:26)
Ieder mens heeft een vrije wil om te doen wat hij/zij wil.. Veel vrouwen willen geen lieve aardige man hoor die willen een bad-boy en drugs en spanning en shit ! Kijk in Terneuzen Vlissingen enzo alle foute mannen en crimineeltjes en agressieve gasten hebben allemaal een meid/vrouw, ongelofelijk wat vrouwen allemaal doen en toestaan tegenwoordig..
Heyndrickx (18-10-2017 om 13:04)
Goede middag ik vind dat het vrouwtje nog lang gewacht heeft zo lang met slagen en meschien verwondingen maar ja dat vrouwtje die heeft natuurlijk niet durven de bellen naar de politie omdat ze bang was nog meer slagen de krijgen wel het geen wat ik denk die man moet in een stichting en dan naar de gevangenis gr Marcella
Cookie-instellingen beheren