Weerbericht:
Eerst vrij veel sluierwolken, vannacht in het noorden kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewelddadige beroving Bunkerpad Middelburg

Toegevoegd: 18-10-2017, 14.43 uur
Gewelddadige beroving Bunkerpad Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het Bunkerpad tussen Middelburg en Vlissingen is woensdagochtend een 27-jarige vrouw met geweld beroofd van haar tas. De dader is nog voortluchtig.

De vrouw reed rond 06.00 uur met haar snorfiets over het Bunkerpad richting Middelburg. De Vlissingse was op weg naar haar werk en komende vanuit de richting van de Jacoba van Beierenweg passeerde zij na enkele honderden meters een bruggetje en vervolgens een picknicktafel.

Hierna stapte opeens een man het fietspad op. Hij dwong de vrouw te stoppen. Hij wilde dat ze haar tas zou afgeven en duwde het slachtoffer van haar snorfiets af. Toen de vrouw al op de grond lag kreeg ze volgens de politie ook nog enkele stompen van de straatrover.

De dader is weggerend in de richting van Vlissingen. H
et gaat om een man van ongeveer 1.80 m lang en met een normaal postuur. De berover sprak accentloos Nederlands. Op het moment van de straatroof droeg hij een donkere jas met capuchon en had hij een donkere sjaal voor zijn mond die tot over zijn neus was getrokken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JW (20-10-2017 om 05:35)
Straatverlichting op dat pikdonkere pad graag! Het is een ideale fietsverbinding tussen Vlissingen en Middelburg, maar, zo nu blijkt, erg gevaarlijk!
zeeuw (18-10-2017 om 16:37)
ook daar moeten ze wat aan doen , die gekken moeten met naam en toenaam adres op internet kost niks en heb je een heleboel mensen mee geholpen en zeker de meisjes /dames