Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Ernstig gewonde bij zorgcentrum Vlissingen

Toegevoegd: 18-10-2017, 18.04 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De traumahelikopter is vanmiddag ingezet nadat bij zorgcentrum Ter Reede in Vlissingen iemand ernstig gewond was geraakt.


Twee ambulanceteams werden rond vier uur met spoed naar het gebouw aan de Vredenhoflaan gestuurd. Buiten bevond zich iemand die dringend medische hulp nodig had. Het slachtoffer werd ter plekke eerste hulp verleend en vervolgens snel per ambulance naar Arnemuiden gebracht.

Bij de Langeweg aldaar was namelijk een rendez-vous afgesproken met de traumahelikopter uit Rotterdam. In Arnemuiden is de trauma-arts aan boord van de ambulance met de patiënt gestapt en deze is vervolgens doorgereden naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes.

De traumahelikopter is even later ook doorgevlogen naar het ziekenhuis om de arts weer op te pikken. Hierbij stond de Goese brandweer stand-by.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (18-10-2017 om 18:43)
Ja een ADRZ Vlissingen als voorheen had toch ook zo haar voordelen.
Cookie-instellingen beheren