Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon vlucht na ongeval letsel Souburg

Toegevoegd: 20-10-2017, 00.55 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Eén van de betrokkenen van een ongeval met letsel is er donderdagavond vandoor gegaan.


Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur op de Bermweg. Vlakbij de kruising met de Wittezeestraat  kwamen een Tomos-bromfiets en een Berini-snorscooter ten val. Bij het ongeluk was ook een geparkeerde personenauto betrokken. Deze liep schade op aan de linker achterzijde.

Na het ongeluk ging één van de twee bestuurders er vandoor. De ander bleef gewond op het wegdek achter. Omstanders ontfermden zich over het slachtoffer in afwachting van de ambulancedienst. De gewonde is met spoed per ambulance naar Goes gebracht.

De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Of de gevluchte persoon nog is achterhaald, is niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (20-10-2017 om 06:59)
Er zal wel een reden voor zijn om te vluchten bij een auto ongeluk, wat ben je dan een onmens om zo iets achter te laten terwijl je toch opgepakt word wat je zelf toch ook kanweten,ga vandaag je eigen opgeven op politiebureau om erger te voorkomen..
Cookie-instellingen beheren