Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Handhavers met dood bedreigd in Goes

Toegevoegd: 20-10-2017, 11.07 uur
Handhavers met dood bedreigd in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes is donderdagmiddag een man aangehouden nadat deze twee handhavers van de gemeente had beledigd en met de dood had bedreigd.


De twee Buitengewone Opsporingsambtenaren (BOA's) waren rond 17.10 uur aan het werk in de Zusterstraat in Goes. Ze werden aangesproken door een groepje mensen die hadden gezien dat de verdachte bij het Schuttershof met bierflesjes aan het gooien was.

Het tweetal ging een kijkje nemen en zagen de man staan. Hij was op dat moment aan het schreeuwen en leek onder invloed van alcohol of drugs te zijn. Vervolgens liep de man op de handhavers af. Hij begon hen uit de schelden en ook uitte hij bedreigingen. Volgens de politie zou hij gezegd hebben “Ik maak je kapot kankerhond” en “Ik steek je neer”.

De man liep vervolgens weg. Gewaarschuwde agenten konden hem vervolgens in de omgeving aanhouden. Het gaat om een 40-jarige inwoner van Arnemuiden. De twee BOA’s hebben aangifte gedaan van belediging en bedreiging. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (22-10-2017 om 17:26)
Ik ben in Terneuzen eens door 2 turken bedreigd, ik had zelfs getuigen. Deze konden ze niet pakken wegens te weinig bewijs!! Ik moet wel eerlijk zeggen dat de Politie wel alle mogelijke moeite gedaan heeft. Alleen het rechtssysteem beschermt deze lui op een manier dat ze hier gewoon alles kunnen doen!
P (20-10-2017 om 19:26)
Exact Rien.
Rien (20-10-2017 om 12:33)
Als je als gewone burger bedreigd wordt en je doet aangifte dan doen ze er niets aan.
Cookie-instellingen beheren