Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Hoogbejaarde beroofd middels babbeltruc

Toegevoegd: 20-10-2017, 16.47 uur
Hoogbejaarde beroofd middels babbeltruc
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De vrouw die vrijdagmiddag in Goes een diefstal pleegde in flatgebouw De Bongerd in Goes gebruikte hierbij een babbeltruc. Het slachtoffer is een hoogbejaarde vrouw.


Het slachtoffer deed ergens tussen 13.40 uur en 14.00 uur de deur open voor een voor haar onbekende vrouw. Deze vrouw deed zich voor als medewerkster van de thuiszorg. Na een kwartier in het appartement te zijn geweest ging de vrouw weg.

Het slachtoffer kwam er vervolgens achter dat ze beroofd was. Ze waarschuwde direct de politie. Die begon een zoektocht naar de dader maar deze kon helaas niet meer worden achterhaald. Van de vrouw is bekend dat ze rond de 25 jaar oud is, een blanke huidskleur en een normaal postuur heeft. Ze heeft zwart opgestoken haar met blonde lokken. De vrouw droeg een witte broek en een zwart jack.

De politie vraagt getuigen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren