Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tocht voor verdronken Ezra druk bezocht

Toegevoegd: 20-10-2017, 22.10 uur
De afscheidstocht werd door honderden mensen bezocht. De afscheidstafel bij het Omnium in Goes.
De afscheidstocht werd door honderden mensen bezocht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De tocht die vrijdagavond in Goes werd gehouden voor de 13-jarige Ezra Trinidad is druk bezocht. Vele honderden mensen liepen mee.


Ezra overleed zaterdag 14 oktober nadat hij levenloos uit het water van zwembad Omnium in Goes was gehaald. Reanimatie mocht niet baten en de tiener overleed ter plekke. Onderzoek wees al snel uit dat de jongen verdronken was als gevolg van de epileptische aanval. 

De tocht was een initiatief van de familie van Ezra. De stoet liep vanaf het plein bij wijkcentrum De Spinne naar het Ominum aan de Zwembadweg. Daar stond ook een herdenkingstafel. Een tante van Ezra had vooraf laten weten dat het vooral geen stille tocht moest worden maar een afscheidstocht met veel gepraat en gelach.

In Goes vindt morgenochtend nog een afscheidsviering plaats in het Goese Lyceum aan de Oranjeweg. Hierna zal zijn uitvaart plaatsvinden bij de gemeentelijke begraafplaats aan het Geldeloozepad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (21-10-2017 om 11:03)
Ik ben zelf iemand die deze ziekte heeft. Het is een rot ziekte,heel onverspelbaar. Ik wens de moeder en verdere familie en vrienden heel veel sterkte. Aan de opkomst van deze tocht kunnen jullie zien hoe geliefd Ezra was. Het zal de pijn en gemis niet wegnemen, maar misschien wel een klein beetje troost en steun bieden. Veel liefs en sterkte.
Cookie-instellingen beheren