Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vermiste bejaarde wist niet waar hij was

Toegevoegd: 21-10-2017, 08.02 uur
De man bleek naar Middelburg te zijn gereden.
De man bleek naar Middelburg te zijn gereden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De hoogbejaarde demente man die zaterdag verdween vanuit Burgh-Haamstede is vannacht teruggevonden in Middelburg. Dat meldt de politie.


De politie verspreidde zaterdag rond 22.15 uur via Burgernet het signalement van de 87-jarige man. Daarin stonden ook de eerste vier tekens van het kenteken van de zilverkleurige Mazda waarmee hij was vertrokken. Politie-eenheden in de omgeving gingen naar de man op zoek maar troffen hem niet aan.

Een voorbijganger trof de man vannacht aan in een auto die stilstond bij de Laan der Verenigde Naties in Middelburg. Volgens de politie bleek er geen benzine meer in zijn auto te zitten en was het voertuig door onbekende oorzaak beschadigd geraakt. De man was bovendien verward en hij wist niet waar hij was. De politie heeft zich verder over de man ontfermd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geertje (21-10-2017 om 22:51)
Ouderen langer thuis.....u ziet de gevolgen ! Triest!!!
Renata (21-10-2017 om 18:41)
Bah wat sneu. Leeft die meneer dan helemaal alleen? Niemand die er voor hem was. Auto meteen weg, had heel anders kunnen aflopen.
Panda (21-10-2017 om 13:23)
Ja,,, bezuinigen op de zorg en onze ouderen Dan kun je zulke situaties tegen komen. Schandalig wat heeft die man en zijn achter gebleven familie niet doorgemaakt voor angst, Maar geld is belangrijker in deze wereld dat mensen Heel triest, en dat zo"n man nog een rijbewijs heeft. Niet te geloven.
ad (21-10-2017 om 12:36)
Ernstig én gevaarlijk probleem, met dank aan Den Haag e.o...
l grimminck (21-10-2017 om 11:59)
Lang leve Rutte
Mayke (21-10-2017 om 11:07)
Triest, al begrijp ik niet dat deze persoon nog mag autorijden. Ben je diabetes dan moet je gekeurd worden, krijg je de diagnose alzheimer, dan mag je gewoon blijven rijden. Misschien elk half jaar een kleine keuring voor deze groep. 5 Jaar is dan echt veel te lang.
Cookie-instellingen beheren