Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Vrouw gaat 'out' door drank en drugs Cadzand

Toegevoegd: 22-10-2017, 09.56 uur
Vrouw gaat 'out' door drank en drugs Cadzand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CADZAND - Op vakantiepark Cadzand-Bad in Cadzand is zaterdagavond een vrouw buiten bewustzijn geraakt als gevolg van de inname van drank en drugs.


Wijkagent Henk Wiegman meldt op Twitter dat de vrouw in een recreatiehuisje GHB, XTC en alcohol had ingenomen en dat zij niet meer reageerde. Rond 22.10 uur werden daarom de politie en de ambulancedienst naar het park aan de Cavelot gestuurd.

De politie heeft geholpen de vrouw naar de ambulance te begeleiden. Volgens Wiegman kon ze op dat moment weer een beetje zelfstandig lopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (22-10-2017 om 11:32)
Tja er loot wat rond in de gemeente Sluis, criminaliteit weg gestoken onder het jasje van een vakantie bestemming zogenaamde toeristen, hoe makkelijk kun je ze het maken?
Versus (22-10-2017 om 11:03)
Mikel, check je feiten ff.... De combi waar jij het over hebt is niet zo onschuldig man. Niet iedereen komt vanzelf weer bij. En niet reageren kan een teken zijn van wegzakken in coma door oververhitting en/of uitdroging. Ik denk wel dat Darwin in jouw geval gelijk had.
mikel (22-10-2017 om 10:19)
xtc en drank echt niet veel om je zorgen over te maken die zijn een tijdje helemaal van de wereld..lekker aan het spacen..en komen van zelf weer bij..maar als dat niet eerder hebt gezien komt het eng over want ze regageren idd nergens meer op
Cookie-instellingen beheren