Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren botsten tegen stilstaande vrachtauto

Toegevoegd: 22-10-2017, 10.18 uur
Jongeren botsten tegen stilstaande vrachtauto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - In Yerseke is in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto tegen een geparkeerde vrachtwagen gebotst.


Het ongeluk gebeurde kort na middernacht op de Bakenweg. In de auto zaten een 15-jarige jongen uit Yerseke, een 17-jarige uit Yerseke en de bestuurster van 18 jaar oud uit Leeuwarden. Volgens de politie zijn zij alle drie door de ambulancedienst nagekeken maar hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.

Van de automobiliste is een blaastest afgenomen. Ze bleek niet gedronken te hebben. De auto raakte door de klap flink beschadigd. De vrachtwagen liep lichte schade op. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is volgens de politie nog onduidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (24-10-2017 om 08:45)
@Jacky; ik vind dat Stil wel degelijk een punt heeft. Je mag op z'n minst verwachten dat wanneer iemand een rijbewijs heeft dat deze niet op stilstaande vrachtauto's rijdt??
Jacky (23-10-2017 om 15:03)
Zwijg maar Stil
Vlissinger (23-10-2017 om 10:09)
@Anoniem Veel sterkte met je Broer. Hoop dat hij snel hersteld is en weer de Oude Wordt.
Stil (22-10-2017 om 23:52)
Hoe kun je nu tegen een stilstaande vrachtauto botsen? Begrijpelijk dat dit voor de politie onduidelijk is. Gewoon een geval van zeer dom weggedrag, niet opletten. Of waren ze pokemons aant vangen?
Anoniem (22-10-2017 om 22:11)
Hallo, Ik ben het zusje van de 17-jarige jongen. Een van de jongens had een gat in zn hoofd en een erg gewond oor. Mijn broer leek oke te zijn dus is hij naar huis gegaan. Later die nacht is hij naar het toilet gegaan en kwam hij tot de ontdekking dat zijn urine vol zat met bloed. Hij is direct met de ambulance naar het ziekenhuis gegaan en na onderzoek is gebleken dat hij een ernstig gescheurde nier heeft, hij ligt momenteel nog steeds in het ziekenhuis. Hopelijk is hij snel genezen
Cookie-instellingen beheren