Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 47 km

Auto belandt naast Isabellaweg IJzendijke

Toegevoegd: 23-10-2017, 09.29 uur - Update: 23-10-2017, 11.38 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Tussen Philippine en IJzendijke is maandagochtend een man met zijn personenauto van de weg geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 08.00 uur op de Isabellaweg. De automobilist reed richting IJzendijke toen hij in een slip raakte, in de linkerberm belandde en van de dijk reed. Zijn voertuig vloog over de kop en kwam in het riet tot stilstand, vlakbij een grote watergang: de Linie of Passageule.

Voor de man werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar na onderzoek bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. Hij had uitsluitend lichte verwondingen opgelopen als gevolg van rondvliegend glas. In het voertuig bevond zich ten tijde van het ongeluk ook een jonge kat. Door het ongeluk was de kooi waarin het diertje zat opengegaan en was de kat ontsnapt. De politie wist hem echter snel weer te lokaliseren.

Bergingsbedrijf VaRaMo heeft de auto geborgen. Rond 09.20 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750