Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij aanrijding N290 Zaamslag

Toegevoegd: 23-10-2017, 11.28 uur - Update: 23-10-2017, 16.36 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Bij een aanrijding op de Terneuzensestraat (N290) bij Zaamslag is vanochtend iemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 10.20 uur tussen Terneuzen en Zaamslag. Volgens de politie had een tractor met aanhangwagen net een erf verlaten toen achterop een personenauto naderde. De bestuurder hiervan merkte de combinatie te laat op en een botsing was het gevolg.

De bestuurder van de auto, een 18-jarige man uit Hulst, is door de ambulancedienst meegenomen. De personenauto raakte dusdanig beschadigd dat deze door een bergingsbedrijf moest worden getakeld.  De verkeerspolitie heeft ter plekke kort onderzoek gedaan en andere agenten zorgden er samen met de wegbeheerder voor dat het verkeer tijdens de bergingswerkzaamheden veilig kon passeren.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren