Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Politie vindt pistool in woning na tip

Toegevoegd: 23-10-2017, 13.18 uur
Politie vindt pistool in woning na tip
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Maandagmorgen heeft de politie in een woning aan de Maasstraat in Middelburg een pistool gevonden. De bewoner probeerde te vluchten, maar werd aangehouden.


De politie kreeg een melding dat in de woning vermoedelijk een pistool lag. Toen agenten bij het huis arriveerden, probeerde de bewoner onmiddellijk via aangrenzende tuinen het hazenpad te kiezen. De omgeving werd afgezet en agenten en een politiehond zochten naar de man. Hij werd in de bosjes van een van de tuinen aangetroffen en gearresteerd. De bewoner werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten.

Agenten vonden daarna in de woning een pistool. Het gaat vermoedelijk om een gas-alarm pistool, die nauwelijks tot niet van echt is te onderscheiden. Dit wapen werd voor verder onderzoek in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren