Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk Postweg Lewedorp

Toegevoegd: 24-10-2017, 08.32 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Bij een verkeersongeval bij de Postweg (N654) bij Lewedorp is vanochtend iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het voertuig is vermoedelijk met hoge snelheid tegen een boom gereden en vervolgens in een sloot beland. Dat gebeurde op een stuk van de weg dat is afgesloten vanwege werkzaamheden. De auto met daarin het slachtoffer werd rond 07.50 uur aangetroffen.

Hulpverleners konden niets meer voor het slachtoffer doen. De meeste van de opgeroepen brandweerwagens zijn dan ook niet meer ter plekke gekomen. Ook de gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ingezet.

De politie onderzoekt was er precies is gebeurd maar houdt er volgens een woordvoerder rekening mee dat er sprake is van zelfdoding. De familie is inmiddels geïnformeerd.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een moeder (24-10-2017 om 19:27)
Heel veel sterkte toegewenst voor de familie!Ik hoop dat de Heere jullie kracht, sterkte en troost wil geven in dit smartelijk verlies.
john verhelst (24-10-2017 om 14:44)
j.w. hajee, als iemand zelfmoord wil plegen kan hij ervoor kiezen om voor de trein te springen,of met zijn auto op een vrachtwagen te rijden,in dat geval zijn er meerdere mensen de dupe van zo,n wanhoopsdaad, in ieder geval sterkte gewenst aan de familie
een gast (24-10-2017 om 14:18)
J.W. Hajee als we in hier in Nederland alles wat kan uitnodigen tot zelfdoding moeten verwijderen dan denk ik dat het erg onleefbaar word. En het is erg wat er is gebeurd als het zo is maar ikzelf vind dat het beter een boom kan zijn dan bijvoorbeeld weer een trein machinist die dit de rest van zijn loopbaan met zich meedraagt. Ik wens iedereen die hierbij betrokken is veel sterkte met het verwerken .
ad (24-10-2017 om 14:14)
STERKTE voor de nabestaanden én de hulpverleners. Vreselijk...
J.W. Hajee (24-10-2017 om 11:55)
In mijn geheugen is het beslist niet de eerste keer dat 1 van deze 2 bomen betrokken is bij een dodelijk ongeval. Een goed jaar terug kwam aan de andere kant van de weg ook al een oude baas van 77 om door tegen die boom te rijden. Je moet je helaas afvragen of dergelijke dikke bomen zo dicht langs de weg niet uitnodigen tot..........
mar (24-10-2017 om 10:10)
Sterkte aan familie en hulpverleners die ter plaatse kwamen!!
Cookie-instellingen beheren