Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo met grote hoeveelheid kleingeld opgepakt

Toegevoegd: 24-10-2017, 08.38 uur
Duo met grote hoeveelheid kleingeld opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In het centrum van Terneuzen heeft de politie vannacht twee personen aangehouden die in het bezit waren van een grote hoeveelheid contant geld.


Volgens het politieteam Zeeuws-Vlaanderen werden de twee gearresteerd in de Noordstraat in Terneuzen. Het geld zat in een tas en betrof kleingeld. Volgens de politie is het vermoedelijk van diefstal afkomstig maar heeft er echter nog niemand aangifte gedaan.

De politie wil daarom graag weten of mensen weten van wie het geld is. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (25-10-2017 om 09:18)
zeeuw je mag altijd en overal met kleingeld over straat lopen hoor maar een zak met kleingeld ,dan moet je kunnen uitleggen hoe en wat en dat is normaal hoor .en als je niks te verbergen heb dan is dit ook geen probleem .beter wat teveel dan te weinig controle vind ik
Terneuzenaar (24-10-2017 om 14:46)
Ik vindt het juist goed dat men meer blauw op straat ziet! Noem het zoals je wilt Zeeuw, maar ik vindt de politie in Terneuzen een stuk toleranter dan de politie elders in het land. Welke pannenkoek loopt er trouwens dan ook met de zak van Dagobert Duck over straat?
Rien (24-10-2017 om 12:23)
nou geef niks hoor, het zal wel een duistere oorzaak hebben, beter teveel controle als te weinig.
zeeuw (24-10-2017 om 09:41)
is Terneuzen een politiestaat geworden? sinds wanneer mag je niet meer over straat met kleingeld???
Cookie-instellingen beheren