Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 308 km

Vierde arrestatie rond straatroven Hulst

Toegevoegd: 24-10-2017, 14.31 uur
Vierde arrestatie rond straatroven Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft dinsdagmorgen een vierde verdachte aangehouden in de zaak rond de straatroven afgelopen vrijdag en zaterdag in Hulst.


In en rond Hulst werden in de nacht van vrijdag op zaterdag zeker negen personen beroofd. Zaterdagmorgen vroeg werden al een 17-jarige jongen uit Middelburg en een 18-jarige man uit Kloosterzande aangehouden. Zaterdagmiddag werd ook nog een 17-jarige jongen uit Hulst aangehouden.

Het onderzoek werd in de tussentijd voortgezet. Dit leidde dinsdagochtend tot de arrestatie van een 17-jarige jongen uit Hulst. Hij werd aangehouden in een woning aan de Tegelberglaan. De jongen is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Hij wordt dinsdag verhoord. De drie andere verdachten worden vandaag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.

De daders dreigden tijdens de berovingen met een vuurwapen. Dit is nog niet aangetroffen. Meer aanhoudingen worden door de politie niet uitgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roos (29-10-2017 om 11:50)
Lof voor de politie die alles in gezet hebben Om de Jonge-straatrovers te kunnen aan houden De politie hebben hun werk goed gedaan een plus punt !!!! Het zal je maar over komen dat is schrikken Dat zijn geen grappen meer die moeten gestraft worden Wat ze die jongens aan gedaan hebben Een inwoonster uit de gemeente Hulst
wim (25-10-2017 om 07:30)
Het zullen je kinderen maar moeten zijn die dat op der geweten hebben om op zo'n leeftijd van 17 en 18 jaar straatrovers zijn wat een sobere toekomst voor zulke jongens.
jeanine (24-10-2017 om 21:51)
en ja hoor krijgen weer een vingertje met jongens dat mogen jullie niet meer doen hoor. beter deze jongens aan het werk zetten, maar nee lopen tot laat in de nacht hier door de straten te zwalken met een hoop herrie, en zeg je er wat van krijg je een hoop scheldwoorden naar je hoofd. heel nederland is naar de knoppen en wordt er niet beter op..
jewillekens (24-10-2017 om 16:58)
dat snap die jongeren hangen hier tot laat in de nacht rond,, en politie doet niks. is hier niet normaal herrie enzv. moeten ze aan het werk zetten, maar nee krijgen toch alles van mamma en pappa.
Cookie-instellingen beheren