Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiehond haalt inbreker vanonder bed

Toegevoegd: 25-10-2017, 11.23 uur - Update: 25-10-2017, 12.09 uur
Politiehond haalt inbreker vanonder bed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een politiehond heeft dinsdagavond in Goes een 41-jarige man uit Goes vanonder een bed gehaald in het huis waar hij had ingebroken.


Een omwonende waarschuwde de politie nadat deze een verdachte situatie had opgemerkt in de Montgomerystraat. Volgens de melder zat er een man in de achtertuin van een leegstaande woning. Agenten gingen ter plekke maar konden in eerste instantie niets vinden.

Er werd een politiehond bijgehaald en deze pikte een geurspoor op. Dit leidde naar een andere woning. Aan de achterzijde van het huis bleek een raampje te zijn ingeslagen. Daarom ging de politie naar binnen om daar te zoeken naar een mogelijke inbreker. De bewoners bleken namelijk niet thuis te zijn.

De politiehond werd ook naar binnen gelaten en deze ontdekte in een slaapkamer iemand onder een bed. "De inbreker kwam niet uit zichzelf vanonder het bed en daarom werd deze door de hond een handje geholpen", zo vertelt de politie. De verdachte is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-10-2017 om 07:26)
Prachtig om dit te lezen je zal maar gepakt worden onder bed waar je ingebroken heeft door een hond, heel mooi te lezen met een politie en een hond ben je niet overal veilig om je te verbergen.
Cookie-instellingen beheren