Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Auto van de weg N57 Serooskerke (SD)

Toegevoegd: 26-10-2017, 08.27 uur - Update: 26-10-2017, 13.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (SD) - Bij een ongeluk op de N57 ter hoogte van Serooskerke (SD) is vanmorgen een auto in de sloot terecht gekomen.

Het eenzijdige ongeval vond rond 06.30 uur plaats ter hoogte van hectometerpaaltje 50,9. De automobilist raakte van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. In eerste instantie werd naast een ambulance ook de brandweer opgeroepen, maar deze hoefde niet in actie te komen. Het slachtoffer zat niet bekneld in het voertuig.

Op de N57 lag op het moment van het ongeval slik op de weg. Rijkswaterstaat heeft de situatie bekeken en een boer heeft gelijk actie ondernomen om de weg schoon te maken. Of dit de oorzaak is van het ongeval is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johannes (26-10-2017 om 12:26)
Waarom ruimt de boer zijn modder pas op als het kalf al verdronken is? Hij kan er toch ook gelijk een schoonschuiver cq veger achteraanlaten gaan.