Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond na aanrijding met auto

Toegevoegd: 26-10-2017, 10.37 uur
De fiets is door de politie meegenomen.
De fiets is door de politie meegenomen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeval in Goes is vanmorgen een man gewond geraakt. Het slachtoffer werd op de fiets aangereden door een automobilist.


Het ongeval vond rond 09.15 uur plaats op de Anthony Fokkerstraat ter hoogte van de rotonde met de Van Hertumweg. De fietser werd aangereden op de oversteekplaats waar de automobilist vermoedelijk geen voorrang verleende.

De gewonde man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De fiets is door de politie meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (27-10-2017 om 15:48)
Heb het vermoeden dat Bosman niet helemaal juist heeft verwoord wat hij/zij bedoelt. Ook fietsers kunnen op rotondes rekening houden met het eventueel niet gezien worden door auto's en daarop de snelheid aanpassen. Dit kan veel irritaties voor beide partijen voorkomen.
Ja-Ja (27-10-2017 om 09:57)
Bosman u kunt praten als Brugman. De automobilist[e] had nog een keer ,en nog een keer, en nog een keer moeten kijken of hij/zij wel kon door rijden.Zeker als het een moeilijk overzichtelijke rotonde is. Fietser had gewoon voorrang, en voorrang is voorrang.De snelheid is ondergeschikt. Dus Bosman,als u het niet ziet dan mag u gewoon doorrijden?Is dat nieuwe autoverkeersregel? [Bosman ik zou ,als ik u was,toch altijd nog maar een keer kijken omdat er ook wel eens een heel grote vrachtauto aan kan komen omdat u hem toevallig niet heb gezien.]Denk aan uw Familie.
Koos P. (27-10-2017 om 07:15)
Natuurlijk ligt het weer aan de rotondes. Je weet als je op een rotonde zit dat er fietsers aanwezig kunnen zijn, goed kijken dus al voordat je op de rotonde zit! Als ik het kan met een dichte werkbus, dan moet iemand met een personenauto het helemaal goed kunnen, die hebben rondom raampjes. Je moet alleen zelf je hoofd een stukje draaien (om je heen kijken). R.Bosman: Fietsers nemen geen voorrang, die hebben voorrang op een rotonde, altijd! (in Goes in ieder geval).
Bianca (26-10-2017 om 11:58)
Die rotondes in Goes zijn ook verschrikkelijk onoverzichtelijk voor automobilisten. Ze hebben al meer ongelukken veroorzaakt dan de rotondes elders.
R.Bosman (26-10-2017 om 11:38)
De fietser NAM zijn voorrang, eigenlijk was hij net te laat, het combotje had juist een fietser voorrang gegeven, toen hij als een dolle aan kwam sjezen. De bestuurder heeft hem nooit kunnen zien in de spiegel.. en toen de auto optrok, stak de fietser zijn vuist omhoog en wilde tegen de auto schoppen. Daarbij// of daardoor kwam hij ten val, vermoedelijk door het door de regen gladde zebrapad oppervlak. . Zat er vlak achter en had dus eerste rang zicht hierop.
Cookie-instellingen beheren