Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij grote controle Brouwersdam

Toegevoegd: 27-10-2017, 08.52 uur
De politie controleerde honderden voertuigen.
De politie controleerde honderden voertuigen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

OUDDORP - Tijdens een grote controle op de Brouwersdam (N57) op de grens van Zeeland en Zuid-Holland heeft de politie donderdag flink wat bekeuringen uitgedeeld.


Tussen 14.15 uur en 21.30 uur werden door de Zeeuwse politie en collega's van het team Haringvliet honderden voertuigen gecontroleerd. Er werden diverse blaastesten afgenomen en ook werd extra gelet op afleiding in het verkeer. Dit resulteerde onder meer in elf boetes voor het vasthouden van de mobiele telefoon tijdens het rijden en twee bekeuringen voor het rijden onder invloed van alcohol.

Verder werd vier keer beboet voor het niet dragen van de autogordel en kregen twee mensen een bekeuring voor het niet op de juiste wijze aanbrengen van de losbreekreminrichting. Eén persoon vervoerde los liggende lading en een ander had een te gladde band. Twee keer werd beboet voor het gebruiken van verkeerde kentekenplaten op een aanhangwagen.

De politie beboette ook nog een bumperklever, iemand die inhaalde over de doorgetrokken streep en iemand die 22 kilometer per uur te hard reed waar 80 kilometer per uur de limiet is. Verder bleek iemand rond te rijden zonder geldig rijbewijs en tot slot werd ook nog iemand bekeurt die zijn rijbewijs niet wilde overhandigen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Han Quest (27-10-2017 om 11:39)
Wees er maar trots op politie. Ik heb niets tegen controles en niets tegen mensen bekeuren als ze het echt te bont maken. Maar je kan ook problemen zoeken. Dat je mensen bekeurd die de telefoon vast houden oké, inhalen doorgetrokken streep oké, maar lopen zeuren om hoe dan ook iets te vinden is wel de limit. Ik dacht dst we dit soort stalinistisch bewind hadden uitgeroeid. Niets is minder waar. En nee ik heb geen bekeuring ontvangen maar de manier waarop alles ging leek wel op een niet nader te noemen voormalig Oost Europese actie bij een niet nader te noemen Duitse grensovergang. En dat wil respect? Politie heeft nog vele te leren qua fatsoen. Ik was netjes en correct en dat verwacht ik ook van mensen die mij staande houden. Logisch toch?