Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist half jaar na drugs- en wapenvondst

Toegevoegd: 27-10-2017, 08.58 uur
OM eist half jaar na drugs- en wapenvondst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG -Tegen de 24-jarige Terneuzenaar C.Z. uit Terneuzen is donderdag in Middelburg een gevangenisstraf van zes maanden plus zes maanden voorwaardelijk geëist.


De ontkennende Z. zou op 10 februari dit jaar in zijn woning elf gram heroïne, 1.078 gram amfetaminen, 67 gram heroïne en 178 gram hasj en hennep aanwezig hebben gehad. Ook werd er een pistool bij hem in de dakgoot gevonden.

Z. ontkent elke betrokkenheid en wijt de aanwezigheid van de drugs en het wapen aan de vele vrienden die regelmatig in zijn woning zijn. Ze hebben een sleutel en Z. - geen gebruiker van drugs - zegt geen idee te hebben wat ze allemaal wel of niet doen. 

Uitspraak 9 november.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren