Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Boetes bij fietsverlichtingscontrole M'burg

Toegevoegd: 27-10-2017, 11.22 uur
Boetes bij fietsverlichtingscontrole M'burg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft tijdens een fietsverlichtingscontrole in Middelburg vrijdagochtend verschillende bekeuringen uitgedeeld.


Volgens de politie kregen in totaal zeven personen een proces-verbaal van 55 euro omdat ze geen fietsverlichting voerden. Het grootste deel van de mensen had de verlichting echter wel op orde. Volgens de politie voerde zo'n 95 procent wel de juiste verlichting.

Vanwege de donkere dagen wordt de komende tijd vaker gecontroleerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wulkje (27-10-2017 om 12:42)
Bekeuren heeft totaal geen zin Laat ze de verlichting in orde maken en laten controleren door agenten op het bureau En als de verlichting dan in orde is de boete kwijtschelden Zo weet je in iedergeval dat de verlichting in orde is en de persoon in kwestie veilig verlicht op de fiets stapt
Cookie-instellingen beheren