Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Mannen aangehouden na drugsoverlast Vlissingen

Toegevoegd: 27-10-2017, 12.22 uur
Mannen aangehouden na drugsoverlast Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft donderdagmiddag in Vlissingen twee mannen aangehouden die drugs bij zich hadden. Dat gebeurde naar aanleiding van meldingen over (drugs)overlast in de buurt.


Rond 13.50 uur werd een 23-jarige inwoner uit Vlissingen in de Beckerstraat aangehouden. Hij had een handelshoeveelheid drugs bij zich en was net binnen geweest in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat. Agenten gingen hierop de woning binnen voor onderzoek. Ook werd de bewoner aangehouden.

In het pand werd vervolgens een kleine hoeveelheid harddrugs gevonden en in beslag genomen. Beide mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Donderdagavond is besloten dat het duo langer vast blijft zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (27-10-2017 om 12:37)
vast zetten met water en brood en geen soft gedoe eenzame opsluiting van een half jaar
Cookie-instellingen beheren