Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

In slaap gevallen Duitser bedreigt buschauffeur

Toegevoegd: 30-10-2004, 09.51 uur
Door: Politie Zeeland

RENESSE - Op het Transferium aan de Roelandsweg in Renesse is donderdagavond rond 22.00 uur een 29-jarige Duitse man aangehouden voor bedreiging van een buschauffeur.

De man was in Hellevoetsluis in een lijndienst van richting Zeeland gestapt. Onderweg was hij in slaap gevallen en had zodoende de halte gemist waar hij uit moest stappen. Eenmaal wakker geworden ontdekte hij dit en eiste hij, onder bedreiging, dat de chauffeur hem terugbracht naar waar hij zijn moest.

Onderweg had de chauffeur de noodknop ingedrukt zodat de centrale mee kon luisteren. Deze waarschuwden de politie. De Duitse man, die in kennelijk staat van dronkenschap verkeerde, is meegenomen naar het bureau en voorgeleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren