Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

OM wil TBS Middelburger verlengen

Toegevoegd: 27-10-2017, 13.18 uur
OM wil TBS Middelburger verlengen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft donderdag geëist dat de tbs met dwangverpleging van de 30-jarige Middelburger J. B. met twee jaar wordt verlengd. Hij werd veroordeeld voor onder meer een steekincident.


De tbs van de Middelburger werd in juli 2009 door de rechtbank in Middelburg opgelegd en in 2011 bevestigd door het Gerechtshof in Den Haag. B. werd destijds naast de tbs tot een celstraf veroordeeld voor onder andere het met een mes in het gezicht steken van een medewerker van een drogisterij.

B. deed dit nadat de winkelmedewerker hem wilde aanhouden voor een winkeldiefstal. Daarnaast had hij een scooter vernield, een agent beledigd en zich verzet bij zijn aanhouding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren