Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overleden na ongeval met trein

Toegevoegd: 28-10-2017, 10.49 uur - Update: 28-10-2017, 11.40 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Bij Krabbendijke is zaterdagochtend een man overleden na een aanrijding met een trein. Het treinverkeer is stilgelegd.


Volgens de politie vond rond 09.55 uur een ongeval plaats. Dat gebeurde bij de spoorwegovergang bij de kruising van de Parallelweg met de Meiboom en de Noordschans. De ambulancedienst werd gewaarschuwd maar die kon niets meer voor het slachtoffer doen.

De politie laat via Twitter weten te onderzoeken wat er precies is gebeurd en wat de identiteit van het slachtoffer is. De technische recherche is samen met de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) ter plekke om onderzoek te doen.

De Nederlandse Spoorwegen (NS) melden dat vanwege de aanrijding geen treinverkeer mogelijk is tussen de stations Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke. De extra reistijd bedraagt volgens de NS meer dan een uur. De NS verwachten dat de stremming tot ongeveer 14.00 uur duurt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Margo (28-10-2017 om 11:16)
Veel sterkte voor de nabestaanden, iedereen die getuige was, de machinist en de hulpverleners. Woorden schieten in zulke omstandigheden te kort.
Cookie-instellingen beheren