Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 171 km

Moeder heeft kilo hennep bij zich Sint Jansteen

Toegevoegd: 28-10-2017, 10.57 uur
Moeder heeft kilo hennep bij zich Sint Jansteen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT JANSTEEN - De politie heeft vrijdagmiddag in Sint-Jansteen een vrouw aangehouden die een kilo hennep bij zich had. Bij haar in de auto zat haar 1-jarige dochter.


Volgens de politie is de vrouw een inwoonster van het Belgische Nieuwkerken Waas en werd zij rond 15.00 uur aan de kant gezet bij de Roskamstraat. De aanwezige agent rook direct een sterke henneplucht vanuit de auto.

De wietlucht bleek afkomstig van drie zakken die volgens de politie “goed gevuld” waren met hennep. De vrouw werd ter plekke aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Hulst gebracht. Haar kindje is door familieleden opgehaald.

Op het politiebureau is de drugs nader onderzocht en gewogen. De in beslag genomen hennep woog bijna een kilo. De vrouw is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren