Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 218 km

Dronken automobiliste rijdt zonder rijbewijs

Toegevoegd: 29-10-2017, 18.58 uur
Dronken automobiliste rijdt zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft afgelopen nacht een hardleerse 20-jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden op de A58 bij Goes. De vrouw reed met een ongeldig rijbewijs en bleek onder invloed te zijn.


De politie controleerde het voertuig op de A58 bij Goes. De vrouw kon de agenten geen rijbewijs of ander identiteitsbewijs overhandigen. Vervolgens gaf ze een valse naam op. Nadat de agenten haar identiteit hadden achterhaald kon worden vastgesteld dat ze met een ongeldig verklaard rijbewijs achter het stuur zat. Daarnaast moest de vrouw blazen. Hierbij bleek dat zij ruim vier keer te veel had gedronken.

Op het politiebureau bleek dat de dame al drie keer eerder betrapt was op het rijden onder invloed en twee keer op het rijden met het ongeldige rijbewijs. Na overleg met de Officier van Justitie is besloten de auto van de vrouw verbeurd te verklaren. Verder kon zij met een dagvaarding het politiebureau verlaten. Ze zal zich laten voor de rechter moeten verantwoorden voor het rijden zonder geldig rijbewijs en het rijden onder invloed. Voor het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs en het opgeven van een valse naam heeft ze direct een geldboetes gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
johanna (30-10-2017 om 21:12)
direkt opsluiten voor er erge ongelukken gebeuren dit is de derde keer schandalig .
k (30-10-2017 om 16:47)
waarom worden dit soort mensen niet meteen ingesloten? nu gaat ze weer naar huis, kan gewoon een andere auto kopen en weer gaan rijden met alle gevolgen van dien, dit zal je kind doodrijden
johanna (30-10-2017 om 14:14)
direct oppakken en vastzetten voor er met een ander ongelukkken gebeuren ,
S. (30-10-2017 om 11:28)
Zo jong en dan al ontspoord nooit maar dan ook nooit meer een rijbewijs voor zulke types
Importzeeuw (30-10-2017 om 09:52)
20 Jaar, zo kort een rijbewijs en nu al voor de vierde keer betrapt voor dronken rijden. Dat belooft weinig goeds voor de toekomst want deze dame kan het drinken niet laten, heeft compleet schijt aan de wet en beseft niet eens dat ze vandaag of morgen iemand dood rijdt. Paar jaartjes vastzetten in een afkick-kliniek voor alcoholverslaafden. Dan zijn de andere bestuurders ook weer een poosje veilig.
johanna (30-10-2017 om 09:00)
direct oppakken en in de cel levensgevaarlijk niet wachten tot een andere de dupe word .
Cookie-instellingen beheren