Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij Middelburg ontdekt na lekkage

Toegevoegd: 30-10-2017, 11.52 uur
Wietkwekerij Middelburg ontdekt na lekkage
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Aan de Buitenhovelaan in Middelburg heeft de politie zondag een hennepkwekerij ontdekt. Dat gebeurde nadat een waterlekkage was ontstaan.


De buren hadden even na 17.00 uur alarm geslagen omdat zij de waterlekkage hadden opgemerkt en de bewoners niet thuis bleken te zijn. Agenten gingen ter plekke om een monteur binnen te kunnen laten maar roken bij aankomst al een enorme henneplucht.

Toen de agenten binnen waren, bleek dat in de badkamer een tuinslang lag waar water uit spoot.  In één van de slaapkamers bleek een wietplantage aanwezig te zijn. In de kwekerij stonden 218 planten. Na onderzoek bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt. De kwekerij is ontmanteld.

De bewoner zal op een later moment uitgenodigd worden om op het politiebureau een verklaring af te komen leggen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren