Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Verdachte cokesmokkel Vlissingen blijft vastzitten

Toegevoegd: 30-10-2017, 16.34 uur
De drugs werden op 12 juni aangetroffen in de Vlissingse haven.
De drugs werden op 12 juni aangetroffen in de Vlissingse haven.
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 27-jarige Rotterdammer F. F. blijft vooralsnog in voorlopige hechtenis. F. wordt verdacht betrokken te zijn bij de smokkel van 44 kilo cocaïne, die 12 juni van dit jaar in de haven van Vlissingen werd aangetroffen. 


Rond middernacht werd de politie getipt dat bij een bedrijf een bestelauto was aangetroffen. Agenten stelden een onderzoek in, troffen de 21-jarige Rotterdammer S. C. aan en omdat hij zich niet kon identificeren werd hij aangehouden en afgevoerd naar Torentijd.

Later werd een tweede man, de 46-jarige Rotterdammer T. van D. aangehouden. In een container werd 44 kilo aan cocaine aangetroffen. Wat de rol van F. is, is onduidelijk. Hij zou gezien zijn in de auto van een man die mogelijk ook nog bij de smokkel betrokken zou zijn. 

Op 6 december behandelt de rechtbank de zaak tegen de drie opnieuw pro-forma.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (1-11-2017 om 22:53)
Wat de rol van F.F. is, is onduidelik en alsnog vasthouden... Jeetje vindt dit wel heel erg triest. Onlangs een artikel gelezen:Het College voor de Rechten van de Mens stelt vast dat rechters vaak te snel besluiten om een verdachte in voorlopige hechtenis te stellen. Als later onschuld blijkt, kan de persoon inmiddels zijn baan en gezin kwijt zijn. Vreemd dat als iemand bij een verdachte in een auto gesignaleerd is ook meteen verdacht is. Je weet niet altijd wat vrienden, naasten, kennissen uitspoken..
Walter St.J (30-10-2017 om 16:52)
Zeker vasthouden, want dit soort jongens hebben het nodige geld achter de hand en die verdwijnen naar het buitenland, waar ze ons als simpele zielen uitlachen.
Cookie-instellingen beheren