Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Tunnelweg nog altijd dicht na fatale botsing

Toegevoegd: 30-10-2017, 16.51 uur - Update: 30-10-2017, 17.18 uur
Foto 17 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (2-11-2017 om 21:45)
@Jan, ik ben niet bejaard maar iedereen snapt waar het over gaat (GSM). Waarom heeft die naaste van jou dan niet gereageerd?? Als ik op een of andere manier dit "stempel" zou krijgen en het zou onterecht zijn dan zou ik echt wel reageren. Dit zou dan tot nu toe de enige zijn waar ik het mis heb? Dan valt het nog mee. Ik heb het anders ook al andersom gehoord; iemand zat (na een paar biertjes) trots op een verjaardag te vertellen dat hij met z'n telefoon zat te klieren en daardoor een ongeluk heeft veroorzaakt, de politie wist dit niet. Dat stond er ook niet bij in de krant!! Ik wens alle slachtoffers het beste maar de veroorzakers met smartphones heb ik geen medelijden, dit blijven potentiële moordenaars! Ik heb geen slecht geweten!
Jan (2-11-2017 om 10:37)
Beste AntiGSM, ik zie je hier vaker reageren. Lekker makkelijk vanachter je schermpje oordelen over hoe een ongeval is ontstaan. Denk eens na dat er ook familie en vrienden zijn die mee lezen? En dat een ongeval heus niet altijd door een 'GSM' (overigens een oud woord dus je zal wel bejaard zijn) komt? Je moet inmiddels wel een enorm slecht geweten hebben na al die beschuldigingen. Denk volgende keer eerst even na voor je hier weer met je onzin aan komt! Enige tijd terug was het een naaste van me die NIET door 'de GSM' was afgeleid maar zo wel door jou bestempeld werd.
Jacky (1-11-2017 om 12:25)
Nee anoniem: de onderste steen boven in dergelijk (on)geval! Als men een fout heeft gemaakt met een pijl, mag (moet) dat ook gezegd worden. Ik zeg: als! Ik zeg niet dat het zo is. Maar onderstaande reacties is zeker geen gemekker! Iedereen moet wakker blijven: de chauffeur maar ook de wegwerkers!
AntiGSM (1-11-2017 om 09:00)
@anoniem; wij zijn er niet op uit om een schuldige aan te wijzen maar wij (toch best wel een aantal) vonden het allen opvallend dat deze pijl de verkeerde kant op wees (de witte op het blauwe bord). Ik heb dit zeker alleen maar opgemerkt ter voorkoming van een eventueel ongeluk omdat het gewoon NIET handig en NIET veilig is om dit bord zo te laten als er een ander digitaal bord boven zit. Haal dit verwarrende bord dan gewoon weg, dan kan niemand er mis mee zijn. Dit is dan ook de enige reden waarom er zo gereageerd wordt, en wij zijn geen betweters. Ga een ander beschuldigen, wij denken alleen opbouwende kritiek geleverd te hebben. En nee, ik heb geen andere baan nodig! Wat betekent trouwens ovgd? Volgens mij een verkeerde afkorting!
anomiem (31-10-2017 om 19:08)
aan alle betweters die iets te zeuren hebben over een pijl wasrvan jullie denken dat deze verkeerd stond. Hou toch op jullie zijn er alleen maar op uit om iemand als "schuldige" aan te wijzen. Denk nu toch eens na over wat iedereen heeft meegemaakt ipv jullie ongezouten mening te geven. Hebben jullie nu niets anders te doen dan te zitten mekkeren over een bord met een pijl. Waren jullie zelf betrokken bij het onderzoek wat de politie moest doen??? Misschien hadden jullie dan wel nagedacht over jullie reactie. Misschien kunnen jullie solliciteren bij de ovgd.
Jan Hendrik leopold (31-10-2017 om 18:19)
Helaas een vrachtwagen op groene platen , met andere woorden, export.... stel je voor dat deze het zou blijven doen tot de havens van Gent of Zeebrugge waar export wacht naar een verre bestemming. Lekker met weinig brandstof een tunnel door, met alle gevolgen van dien....
Cookie-instellingen beheren