Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Tunnelweg nog altijd dicht na fatale botsing

Toegevoegd: 30-10-2017, 16.51 uur - Update: 30-10-2017, 17.18 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - De Westerscheldetunnelweg (N62) is in de richting van de Sluiskiltunnel nog altijd afgesloten vanwege het fatale ongeluk eerder vandaag. Dit duurt waarschijnlijk nog tot circa 18.45 uur.


Het slachtoffer zat in een personenauto die rond 13.15 uur ter hoogte van Hoek tegen de pijlwagen achter een auto van de Westerscheldetunnel reed. Het voertuig botste vervolgens even verderop tegen een vrachtwagen die op de weg stilstond met pech.

De automobilist overleed ter plekke en is later door de brandweer uit zijn auto bevrijd. Volgens de politie is het slachtoffer een man maar is zijn verdere identiteit nog niet definitief vastgesteld. Het politie-onderzoek is rond 17.20 uur afgerond. Inmiddels is gestart met het bergen van de betrokken voertuigen en het reinigen van het wegdek.

Vanwege het ongeluk wordt in de westbuis van de Westerscheldetunnel (richting Terneuzen) nog steeds tunneldosering toegepast. Er is namelijk sprake van filevorming. Na de westbuis moet de afslag naar Terneuzen worden genomen. Voor de omleidingsroute moeten de borden met U07 worden gevolgd. De Westerscheldetunnel verwacht dat de weg nog tot circa 18.45 uur dicht zal blijven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L J Jansen (30-10-2017 om 22:48)
Had deze vrachtwagen zijn alarmlichten wel aan?
Joris (30-10-2017 om 19:52)
Nogal verwarrend die pijl op de pijlwagen staat de verkeerde kant op! Is dat de oorzaak van dit incident?
Jack (30-10-2017 om 19:36)
Als ik die auto voor mij zou zien ,met zijn pijl naar rechts .....zou ik ook vol tegen die vrachtwagen botsen......pijl naar rechts, lijkt mij aan te geven rechtsblijven,links kan niet.. Foutje ,bedankt?
Cookie-instellingen beheren