Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuw opgepakt bij drugslab Oostvoorne

Toegevoegd: 31-10-2017, 00.17 uur
Zeeuw opgepakt bij drugslab Oostvoorne
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTVOORNE - Tijdens de vondst van een drugslaboratorium in het Zuid-Hollandse Oostvoorne heeft de politie maandagavond een man uit Burgh-Haamstede opgepakt.


Volgens de politie bevond het drugslab zich in een recreatiewoning. Nadat bij de politiemeldkamer was gemeld dat rond een chalet een geur hing die mogelijk op de aanwezigheid van een drugslab duidde, gingen agenten ter plekke om poolshoogte te nemen.

Eénmaal ter plekke liepen net een 48-jarige man uit Burgh-Haamstede en een 44-jarige man uit Rozenburg uit de woning. Ze werden direct aangehouden. Niet veel later kwamen ook een 30-jarige en een 38-jarige man uit het huisje lopen. Zij waren beiden afkomstig uit Colombia en zijn eveneens opgepakt. Wat de rol van de vier precies is, wordt nog onderzocht.

Bewoners van twee huisjes in de buurt werden gevraagd uit voorzorg te vertrekken. De brandweer kwam assisteren en toen de woning even later gelucht was, kon binnen een onderzoek worden gestart. Daarbij stuitten agenten daadwerkelijk op een drugslab en troffen een nog onbekende hoeveelheid chemicaliën en drugs aan. Deze zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren