Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Hoek is man (31) uit Roosendaal

Toegevoegd: 31-10-2017, 09.01 uur
De man botste vermoedelijk via een pijlwagen op een vrachtauto.
De man botste vermoedelijk via een pijlwagen op een vrachtauto.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Het slachtoffer dat gisteren om het leven kwam bij een eenzijdig ongeval op de Westerscheldetunnelweg bij Hoek is een 31-jarige man uit Roosendaal. Dat heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt.


De man botste vermoedelijk via een pijlwagen van een weginspecteur op een vrachtauto. De hulpdiensten kregen rond 13.15 uur de melding van het ernstige ongeval. Een personenauto was daarbij op een vrachtwagen met pech gereden. De vrachtwagen was door technische problemen gestrand op een van de rijstroken.

Bij het ongeluk raakte het slachtoffer bekneld in zijn auto. Ondanks inspanningen van brandweer-, politie- en ambulancepersoneel is de man ter plaatse overleden. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Om dat zorgvuldig en veilig te kunnen doen was de weg langdurig afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (31-10-2017 om 18:45)
Vreselijk van zo'n ongeluk en dan nog maar 31 jaar oud bij deze wens ik de familie heel veel sterkte bij deze droevige gebeurtenis.
Cookie-instellingen beheren