Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diefstal bankpas Goes bij Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 31-10-2017, 12.33 uur
Diefstal bankpas Goes bij Opsporing Verzocht
© Foto: Politie
Door: Roland de Jong

GOES - In het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht zijn vanavond beelden te zien van een diefstal van een bankpas bij de HEMA aan de Klokstraat in Goes en het pinnen met deze gestolen pas bij de pinautomaat aan de Van Doornestraat, beiden op maandagmiddag 19 juni.


Op de bewuste maandagmiddag wisten een man en een vrouw aan de achterzijde van het winkelpand de pinpas van een 82-jarige man te stelen. "Vermoedelijk heeft het duo kort daarvoor de pincode afgekeken, toen de Goesenaar in de HEMA afrekende", zo vertelt de politie.

Kort na de diefstal werd door twee mannen met de gestolen bankpas bij de pinautomaat van de Rabobank op het parkeerterrein van de Agrimarkt aan de Van Doornestraat een flink geldbedrag gepind. Eén van de mannen die geld pinde is dezelfde persoon als die in de HEMA de pincode van het slachtoffer afkeek.

Vanavond worden camerabeelden gepubliceerd die gemaakt zijn in de HEMA en bij de pinauaotmaat. De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag vanaf 21.40 uur op NPO1. Op woensdag 1 november kunt u rond 12.00 uur een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (31-10-2017 om 18:34)
Wat een stelletje oplichters om bij zon man van 82 jaar zijn pinpas te stelen en daarvoor bij gebruik van de man zijn pincode heeft kunnen achterhalen waarna een flink geld bedrag was opgenomen laten we hopen dat zon stelletje hufter gepakt kunnen worden
Cookie-instellingen beheren