Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Flinke file na vrachtwagenongeluk A58

Toegevoegd: 01-11-2017, 12.09 uur - Update: 01-11-2017, 14.42 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De nasleep van een ongeluk met een vrachtwagen zorgt momenteel voor flink wat hinder op de A58 bij Rilland.


Tussen de brug over het Schelde-Rijnkanaal en het knooppunt Markiezaat reed rond 10.00 uur een vrachtwagen van een bedrijf uit Limburg tegen de vangrail in de middenberm. Hierdoor ontstond richting Bergen op Zoom al snel een file van zo'n vijf kilometer. Ook op de rijbaan richting Vlissingen ontstond oponthoud.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de vrachtauto even voor het middaguur getakeld. Hierna nam de file af. Rond 12.10 uur stond richting Brabant nog zo’n 3 kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Veertig minuten later (rond 12.50) stond er echter opnieuw 5 kilometer file.

Momenteel wordt een spoedreparatie uitgevoerd. Rijkswaterstaat heeft laten weten dat de vangrail ter plekke moet worden gerepareerd en dat er bodemsanering moet worden uitgevoerd omdat er sprake is geweest van diesellekkage. De verwachting is dat de klus rond 15.00 uur geklaard is.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren