Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 45 km

Botsing op de Thoolse brug in Halsteren

Toegevoegd: 24-08-2006, 21.51 uur
Door: Politie Zeeland

HALSTEREN - Gisteravond is rond 18.14 uur een aanrijding gebeurd op de Nieuwe Postweg in Halsteren.

Een 45-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen en een 21-jarige automobiliste uit Tholen reden de oprit van de Thoolse brug op en maakten aanstalten om de hoofdrijbaan op te rijden.

Rond dat tijdstip was het aardig druk met verkeer. Een personenauto moest stilstaan aan het eind van de invoegstrook, omdat deze er niet tussen kwam. Beide dames stonden al half ingevoegd toen ineens de onbekende personenauto begon te rijden.

Een automobilist die voor de 21-jarige reed moest hiervoor uitwijken en trapte op zijn rem. De 21-jarige Thoolse remde ook, maar dit werd te laat opgemerkt door de 45-jarige vrouw die achterop haar voorgangster botste.

Het voertuig van de 45-jarige was zwaar beschadigd. Omdat er koelvloeistof op het wegdek lekte is de brandweer geweest die het wegdek heeft schoongemaakt.

Beide auto’s zijn weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren