Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 64 km

Oudere man met auto in sloot Koudekerke

Toegevoegd: 01-11-2017, 17.54 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een oudere man is woensdag aan het einde van de middag bij Koudekerke met zijn personenauto in een droge sloot beland.


De man reed rond 16.35 uur vanaf de kruising met de Dishoekseweg de Verbrande Hofweg op. Hier ging het al snel mis. De man reed door onbekende oorzaak met zijn Renault de bosjes in en kwam in de sloot tot stilstand. De politie heeft hem samen met de ambulancedienst uit het voertuig gehaald.

De man is voor nader onderzoek per ambulance afgevoerd. Rond 17.15 uur kon de auto worden geborgen. Het voertuig lijkt weinig schade opgelopen te hebben.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (2-11-2017 om 12:18)
Waarom wordt er nu gezegd "een oudere man" Zo komt het weer eens over alsof oudere mensen niet meer kunnen autorijden. En het gaat niet alleen over autorijden. De "oudere" mens wordt tegenwoordig nogal snel weggezet als niet meer capabel om aan deze maatschappij deel te nemen. Nee laten we aannemen dat de "jongeren" van deze tijd zo fijn bezig zijn.
wim (2-11-2017 om 07:33)
Hoogst waarschijnlijk de man op hogere leeftijd iets lichamelijk gekregen waardoor dit ongeval heeft plaats gevonden
Cookie-instellingen beheren