Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rood kruis genegeerd bij ongeval A58 Rilland

Toegevoegd: 01-11-2017, 18.08 uur
De politie zette ook deze weggebruiker aan de kant.
De politie zette ook deze weggebruiker aan de kant.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RILLAND - De verkeerspolitie heeft woensdag verschillende weggebruikers beboet die het rode kruis negeerde bij de gedeeltelijke afsluiting van de A58 na het vrachtwagenongeval bij Rilland.


Tussen de brug over het Schelde-Rijnkanaal en het knooppunt Markiezaat reed rond 10.00 uur een vrachtwagen van een bedrijf uit Limburg tegen de vangrail in de middenberm. Vanwege de bergingswerkzaamheden en het uitvoeren van een spoedreparatie moesten de rijstroken naast de middenberm urenlang worden afgesloten.

Volgens de politie kon niet iedereen het opbrengen om netjes rechts te blijven rijden. "We hebben diverse malen geverbaliseerd terzake het negeren van het rode kruis", zo schrijft men op Twitter. De overtreders kunnen een boete van 237 euro tegemoet zien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (1-11-2017 om 21:39)
Haastige spoed. Kost voor deze lieden nog te weinig.
Vlissinger (1-11-2017 om 19:37)
Super dit van de politie. Ronduit kortzichtige domme ego figuren met oogkleppen op die steeds tot het einde (de pijl) doorrijden en zich er dan tussen dwingen wat natuurlijk altijd wel lukt maar hiermee wel een file veroorzaken. Beter gaan ze voortaan eens een camera systeem maken voor dit soort idioten op de weg. Als ze de kas moeten spekken doe het dan op deze manier. Dan pak je de echte file veroorzakende eikels die denken dat ze een gigantische tijdwinst (hooguit een minuutje) pakken met hun idiote voordring gedrag. Kijk eens wat de economie dat scheelt want al die vrachtwagens staan ook stil.
ron (1-11-2017 om 18:50)
Goed werk politie, mag gezegt worden. Erger me dood aan zulke figuren die denken dat ze boven de wet staan. Of alles voorbij vliegen en dan iedereen maar op de rem moet snel voor de vrachtwagens de afrit af....
Kees (1-11-2017 om 18:40)
Prima actie van die sukkels die levens in de waagschaal leggen om eerder op hun bestemming te kunnen zijn. Van mijn part geven ze een artikel 5. Intrekking van het rijbewijs
Cookie-instellingen beheren