Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 122 km

Camera's onklaar gemaakt, trio opgepakt

Toegevoegd: 02-11-2017, 10.46 uur
Twee bewakingscamera's waren onklaar gemaakt.
Twee bewakingscamera's waren onklaar gemaakt.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft woensdagmiddag in Middelburg drie mannen aangehouden die vermoedelijk van plan waren om auto's open te breken in een parkeergarage en daarom bewakingscamera's onklaar hadden gemaakt.


Een medewerker van de parkeergarage aan de Achter de Houttuinen zag rond 17.30 uur dat twee camera's niet meer functioneerden. Hij waarschuwde de politie en die was snel ter plekke want de garage grenst aan het Middelburgse politiebureau. 

In eerste instantie leek de garage totaal verlaten te zijn maar toen agenten zich verspreidden zag één van de agenten drie mannen in een auto zitten. De drie werden aangehouden op verdenking van vernieling. Het gaat om twee 25-jarige mannen en een 24-jarige man uit Utrecht.

In de auto lagen kledingstukken die in beslag werden genomen. De politie vermoedt dat de drie mogelijk voorbereidingen troffen om in auto’s in te breken. Als een auto-eigenaar vaststelt dat er onlangs in zijn of haar voertuig is ingebroken wordt deze opgeroepen zich te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (2-11-2017 om 20:06)
Goed gezien door de medewerker van de garage.
lowie (2-11-2017 om 18:54)
ja maar werken willen ze niet meer dan komen ze zo aan de kost handen afkappen is probleem opgelost
Rien (2-11-2017 om 12:40)
Knap zielig als je zo aan je geld moet komen (wat een stelletje losers).
Cookie-instellingen beheren