Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Aanrijding op de N59 ter hoogte van Oosterland

Toegevoegd: 24-08-2006, 21.55 uur
Door: Politie Zeeland

OOSTERLAND - Gistermiddag rond 15.30 uur is een 26-jarige Goesenaar gewond geraakt bij een aanrijding op de N59 ter hoogte van Oosterland.

Door nog onbekende oorzaak raakte de 26-jarige, die in de richting van Zierikzee reed, op de verkeerde weghelft terecht. Hij reed door tot in de berm en kwam hier tot stilstand. Een tegenligger, een 50-jarige man uit de gemeente Veere, week uit voor de Goesenaar, maar schampte zijn auto toch nog. De auto van de 50-jarige tolde een paar keer in het rond en raakte een personenauto die achter de 26-jarige had gereden.

Deze auto werd bestuurd door een 29-jarige Yersenaar. De tweede auto kwam tot stilstand middenop de rijbaan. Het verkeer is enige tijd via de parallelweg geleid, omdat de rijbanen gestremd waren. Het Forensisch Technisch Onderzoeksteam van politie Zeeland heeft een technisch onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.

Toen de brokstukken waren opgeruimd en alle drie de auto’s waren weggesleept (allemaal total loss overigens) werd de weg weer vrijgegeven. Dit was omstreeks 18.15 uur.

De 26-jarige man is met, mogelijk, nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De andere twee betrokkenen kwamen, op een enkel snijwondje, dat met een pleister kon worden verholpen, na, met de schrik vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750