Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Melding vermissing duiker Zierikzee loos alarm

Toegevoegd: 04-11-2017, 15.35 uur
Melding vermissing duiker Zierikzee loos alarm
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Diverse hulpverleners zijn zaterdagmiddag opgeroepen omdat was gemeld dat bij duikplek ‘Pijlers Zeelandbrug’ in Zierikzee mogelijk een duiker in problemen was geraakt.


De hulpdiensten werden rond 15.00 uur ingelicht over de vermoedelijke vermissing van een sportduiker bij de duiklocatie aan de Galgelaan. Er werden twee KNRM-reddingboten, een brandweerboot en een ambulance met spoed ter plekke gestuurd. Ook de traumahelikopter van Amsterdam werd gealarmeerd.

Binnen tien minuten bleek dat hulp niet nodig was. Vermoedelijk was er sprake van loos alarm.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ban J (5-11-2017 om 16:20)
Haha Jan B. Jaja daar is hij weer! Ik heb me weer kostelijk vermaakt om je reactie. Het valt me op dat je een fanatiekeling bent omtrent het plaatsen van "wijze woorden en uitspraken". En dan met name bij de (brandweer)duik inzetten. Ik vroeg me toch af wat jouw bijzondere interesse is in heel brandweerduik zeeland?? Het lijkt mij dat ze een man met zoveel kennis als jou goed kunnen gebruiken bij de brandweer. Of staan de beste stuurlui nou toch aan wal?? Hmm... groetjes van je trouwe fan.
Jan B (4-11-2017 om 17:54)
Het is sowieso vreemd dat er brandweer uitrukt bij duikongevallen. Maar dat ze nu ook met een boot in het vaarwater van de KNRM gaan varen wordt gezien hun kennis toch wel een zorgelijke ontwikkeling. Maar gelukkig loos alarm.
Cookie-instellingen beheren