Drie drankrijders betrapt in Renesse

Toegevoegd: 05-11-2017, 08.33 uur

Drie drankrijders betrapt in Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - De politie heeft vannacht in Renesse drie personen betrapt op het rijden onder invloed. Eén persoon moest zijn rijbewijs inleveren.

Volgens de politie blies een 66-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland een waarde van 560 Ug/l: 2,5 keer te veel. “Ze mocht nog net haar rijbewijs houden. Ze krijgt wel een boete”, aldus de politie. Een 19-jarige inwoner van Schouwen-Duiveland reed in een golfkarretje en blies een waarde van 380 Ug/l. Ook hij krijgt een bekeuring.

Een 19-jarige man uit dezelfde gemeente blies een waarde van 425 Ug/l. Als beginnend bestuurder geldt voor hem een limiet van 88 Ug/l. Hij had dus bijna vijf keer te veel op. Deze jongeman moest daarom zijn rijbewijs ter plekke inleveren. Hij krijgt daarnaast ook nog een boete.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (5-11-2017 om 10:46)
Keihard aanpakken rijbewijzen afpakken en Nooit meer terug geven.